noviembre 23, 2013 Tlalli riesgos

den gjeldsfinansierte lovgivningen gir andre bedriftseiere en

Huset gir endelig godkjenning til skatteavgift

skattekode i 30 år, sender en feiende $ 1,5 billioner skatteregning til president Donald Trump for sin signatur.

canada goose victoria Ved å forsegle Trumps første store lovgivende seier, republikanere steamrolled opposisjon fra demokrater å passere en regning som slashes skatter for bedrifter og de velstående samtidig gi blandet, midlertidig skattemessig lettelse til middelklasse amerikanere. canada goose victoria

Huset godkjente foranstaltningen med 224 201, bestått det for andre gang i to dager etter at en prosedyrefeil hadde tvunget til en annen stemme onsdag. Den republikanske ledede senaten hadde passert det 51 48 i de tidlige timene i uk onsdag.

canada goose outlet ‘Vi gjør Amerika til å bli autentisk igjen,’ sa Trump og ekko hans kampanjeslag på et White House-fest med republikanske lovgivere. ‘Umiddelbart, hva betyr det? Det betyr jobber, jobber, jobber, jobber.’ canada goose outlet

canada goose salg Trump, som understreket en skattelettelse for middelklass-amerikanere i løpet av 2016-kampanjen, sa på et tidligere kabinettmøte at sankring av bedriftsskattesatsen til 21 prosent gikk ut i nærheten av meg ‘sannsynligvis den største faktoren i dette plan.’ canada goose salg

canada goose jakke dame Det var usikkert når regningen skulle bli signert. Hvite husets økonomiske rådgiver Gary Cohn sa at timingen var avhengig av om automatiske utgiftsnedskæringer utløst av lovgivningen kunne fravikes. I så fall vil presidenten signere det før årsskiftet, sa han. canada goose jakke dame

canada goose jakke Administrasjonen forventer at avslaget skal inkluderes i en utgiftsoppgjør Kongressen vil passere senere denne uken, sa et vitnehus til journalister. den gjeldsfinansierte lovgivningen gir andre bedriftseiere en ny 20 prosent fradrag på forretningsinntekt og omformer hvordan staten skatter multinasjonale selskaper i tråd med at landets største bedrifter har anbefalt i årevis. canada goose jakke

Wall Street ‘s hovedindekser var lite endret på onsdag, og tok en puste etter en måned lang rally foran den lange forventede skattestemningen. S 500 har klatret om Vancouver 4,5 prosent siden midten av november, ledet av en rally i sektorer som transport, banker og andre som forventes å ha størst nytte av lavere skatter.

canada goose trillium Under regningen vil millioner av amerikanere slutte å spesifisere fradrag, sette skattelettelser som stimulerer eierskap og veldedige donasjoner utenfor rekkevidde, men gjør også avkastningene noe enklere og kortere. canada goose trillium

canada goose jakke herre Regningen holder det eksisterende antallet av skattekonsollene, men justerer mange priser og inntektsnivåer i Toronto for hver enkelt. Den høyeste skattesatsen for høyinntektsberettigede er redusert. Eiendomsskatten på arv endres så langt færre folk betaler. canada goose jakke herre

canada goose victoria parka Når en gang ble signert, ville skattebetalere sannsynligvis se de første endringene i deres lønnsskattebeløp i februar. De fleste husholdninger vil ikke se den fullstendige effekten av canada goose jakker utbetaling skatt plan på deres inntekt før de arkiverer sine 2018 skatter tidlig i 2019. canada goose victoria parka

I to bestemmelser som er lagt til for å sikre nødvendige republikanske stemmer, tillater lovgivningen også oljeboring i Alaska’s Arctic National Wildlife Refuge og fjerner en skattestraff i henhold til Obamacare Health Law for amerikanere som ikke får helseforsikring.

‘Vi har i hovedsak opphevet Obamacare, og vi kommer til å komme opp med noe som vil bli mye bedre,’ sa Trump.

canada goose norge Demokrater kan være en gave til de rike som vil utvide inntektsgapet mellom rike og fattige, mens du legger til $ 1,5 billioner i løpet av det neste tiåret til $ 20 billioner nasjonalgjeld. Trump lovet under kampanjen at han ville eliminere statsgjelden. canada goose norge

‘I dag tar republikanerne segerjobben for vellykket å plage den amerikanske middelklassen for å dra nytte av den mektige og den privilegerte’, sa husets demokratiske leder Nancy Pelosi.

canada goose herre Meningsmålinger viser at skatteregningen er upopulær med meg, offentligheten og demokratene lovet å få republikanerne betale for sin stemme i neste år sosialvalg, da alle 435 hus seter og 34 av 100 senatet seter vil være oppe. canada goose herre

canada goose ‘Republikanerne vil rue dagen de passerte denne regningen,’ sa den senatiske demokratiske lederen Chuck Schumer til journalister. House Speaker Paul Ryan forsvarte regningen, sier støtte ville vokse for etter at den passerer og amerikanerne følte lettelse. Ryan sa på ABCs ‘Good Morning America’ ​​TV-program. ‘Jeg tror tankene kommer til å forandre seg,’ sa Ryan. canada goose

canada goose jakker dame Noen få republikanere, en fest som en gang er definert av finanspolitisk hawkishness, har protestert på underskuddsutgiftene som omfattes av regningen. Men de fleste stemte for det likevel, og sa at det ville hjelpe bedrifter og enkeltpersoner mens de øker en allerede voksende økonomi de ser som ikke vokser raskt nok. canada goose jakker dame

I huset stemte 12 republikanere mot skatteregningen. Alt annet enn en, Walter Jones i North Carolina, var fra de høye skattestatistene i New York, New Jersey og California, som vil bli rammet av regningens cap på fradrag for statlige og lokale skatter.

Til tross for Trump-administrasjonen lover at skatteoverhaling vil fokusere på middelklassen og ikke kutte skatt på de rike, vil den ikke-partielle skattepolitikken, en https://www.canada-goose-jakker.com tankerank i Washington, anslå en gjennomsnittlig skattekutt på 900 dollar neste år under regningen, mens de rikeste 1 prosent av amerikanerne ville se et gjennomsnittskutt på $ 51 000.

Huset ble tvunget til å stemme igjen etter at senatet parlamentsmedlem styrte tre mindre bestemmelser overtrådte arcane senatets regler. For å fortsette, slettet senatet de tre bestemmelsene og godkjente regningen.

canada goose dame Siden huset og senatet må godkjenne den samme lovgivningen før Trump kan registrere det i lov, sendte senatets stemme regningen tilbake til Huset. canada goose dame

canada goose jakker herre (Rapportering av David Morgan og Amanda Becker; Ytterligere rapportering av Richard Cowan, Roberta Rampton, Gina Chon og Susan Heavey; Skrift av John Whitesides; Redigering av Bill Trott canada goose outlet og Peter Cooney) canada goose jakker herre.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *